Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Prága

Összegyűjtött hírek Prágáról, Csehországról.

Visszafordult egy Malév-gép egy cseh újságíró pár miatt

2009.09.25. 13:43 Praga Club

Letiltott a Malév a járatairól egy cseh újságíró házaspárt, akik botrányosan viselkedtek a Ferihegyi repülőtéren, illetve az egyik Ciprus felé induló járaton.

Kigurulás után kénytelen volt visszafordulni hétfőn egy Ciprusra tartó Malév-gép egy egymást folyamatosan ütlegelő és szidalmazó kétgyerekes házaspár miatt.

A légi utaskísérők már a beszállás során felfigyeltek a párra, a férfi ugyanis belerúgott a nőbe, mire az visszaütött. A veszekedést és verekedést a repülőgépen is folytatták. A házastársak között kialakult durva konfliktus annyira megrémítette az utasokat, hogy kérték a légi utaskísérőket a gép ne szálljon fel. A kapitány úgy ítélte meg, hogy veszélyezteti a repülés biztonságát.

A pár annyira belefeledkezett az agresszív vitába, hogy észre sem vették a gép indulását, és hogy később miattuk visszafordultak az állóhelyre. Végül leszállították őket a gépről, és a reptéri rendőrök kihallgatták őket. A cseh pár megbánta tettét, az asszony pedig magára vállalta a felelősséget: elmondása szerint már előző este nekiesett a párjának, mert az későn jött haza egy cikk leadása miatt.

Budapestre való érkezésük után is több dolog idegesítette az asszonyt, többek között a gyerekeik nyüzsgése és az, hogy majdnem lekésték a ciprusi csatlakozásukat, mivel férje elment vízért. Mindketten hozzátették, hogy egyébként nagyon szeretik egymást és a két gyereküket. Eredeti tervük szerint a házaspár a nő édesapjához utazott volna a ciprusi géppel, a MALÉV azonban az eset miatt letiltotta őket a járatairól, így más módot kellett találniuk az utazásra.

A repülőút megszakítása, a menetrend megzavarása komoly anyagi kárt okozott, amit feltehetőleg a házaspárra terhel majd a reptér. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság ezen kívül garázdaság miatt büntetőeljárást indított a két cseh állampolgár ellen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pragaclub.blog.hu/api/trackback/id/tr101406351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása